您好,欢迎来到华佗小知识。
搜索
您的当前位置:首页大学英语 B4最新模拟

大学英语 B4最新模拟

来源:华佗小知识
LM

大学英语 B4

一、交际英语

1、--Smoking is forbidden in the workshop, please stop it.--Sorry, I ________________. A:am not sure B:have no idea C:do know

D:did not know 答案: D

2、- How often do you go dancing?- A:I will go dancing tomorrow. B:Yesterday.

C:Every other day.

D:I've been dancing for a year. 答案: C

3、--Are you feeling all right today?--Not really.--__________________. A:Oh, I see

B:It doesn't matter C:You'd better be happy D:I am sorry to hear that 答案: D

4、- Hi, welcome back! Have a nice trip?- ____________. A:Oh, fantastic! Fresh air, and sunshine every day B:Come on, I've got lots of fun

C:By the way, I don't like Saturdays

D:Well, I'll look forward to your phone call 答案: A

5、- Hey, Tom, what's up?- __________ A:Yes, definitely! B: Oh, not much.

C:What is happening in your life? D:You are lucky. 答案: B

二、阅读理解 1、 Shyness is the cause of much unhappiness for a great many people. Shy people are anxious

and self-conscious; that is, they are excessively concerned with their own appearance and actions. Worrisome thoughts are constantly occurring in their minds: what kind of impression am I making? Do they like me? Do I sound stupid? Am I wearing unattractive clothes?

It is obvious that such uncomfortable feelings must negatively affect people. A person's conception of himself or herself is reflected in the way he or she behaves, and the way a person behaves affects other people's reactions. In general, the way people think about themselves has a profound effect on all areas of their lives.

Shy people, having low self-esteem, are likely to be passive and easily influenced by others.

They need reassurance that they are doing \"the right thing.\" Shy people are very sensitive to criticism; they feel it confirms their feelings of inferiority. They also find it difficult to be pleased by compliment with a statement like this one, \"You're just saying that to make me feel good. I know it's not true.\" It is clear that while self-awareness is a healthy quality, overdoing it is harmful.

Can shyness be completely eliminated, or at least reduced? Fortunately, people can overcome shyness with determined and patient efforts in building self-confidence. Since shyness goes hand in hand with a lack of self-esteem, it is important for people to accept their weaknesses as well as their strengths.

Each one of us is a unique, worthwhile individual, interested in our own personal ways. The better we understand ourselves, the easier it becomes to live up to our full potential. Let's not allow shyness to block our chances for a rich and fulfilling life.

(1)、 What does the author try to prove by citing \"what kind of impression am I making?\" (Para.

1)__________

A:Shy people benefit from their caring about their appearance.

B:People's shyness made them care too much about their appearance and actions. C:It's natural that shy people don't believe other's compliments. D:Shy people think they are different from others. 答案: B

(2)、According to the writer, self-awareness is __________. A:a good quality

B:the cause of unhappiness C:harmful to people

D:a weak point of shy people 答案: A

(3)、That shy people react to a compliment in such a way is ___________. A:good B:unreal

C:very reasonable D:harmful 答案: B

(4)、Which of the following statements is true, according to the passage? _________ A:Shyness helps us to develop our potential

B:Shyness enables us to understand ourselves better C:Shyness can block our chances for a rich life

D:Shyness has nothing to do with lack of self-esteem 答案: C

(5)、It can be inferred from the passage that shy people ________. A:should find more of their weakness

B:should understand themselves in the right way C:had better ignore their weakness

D:can get rid of their shyness while maintaining low self-esteem

答案: B

2、It has been reported that in colleges across the United States, the daytime serial drama known

as the soap opera has suddenly become \"in\". Between the hours of 11 a.m. and 4:30 pm, college television lounges are filled with soap opera fans who can't wait to see the next episode in the lives of

their favorite characters.

Actually, soaps are more than a college favorite; they're a youth favorite. When school is out, high-school students are in front of their TV sets. One young working woman admitted that she turned down a higher paying job rather than give up watching her favorite serials. During the 1960's, it was uncommon for young people to watch soap operas. The mood of the sixties was very different from now. It was a time of seriousness, and talk was about social issues of great importance.

Now, seriousness has been replaced by fun. Young people want to be happy. It may seem strange that they should turn to soap opera, which is known for showing trouble in people's lives. But soap opera is enjoyment. Young people can identify with the soap opera character, who, like the college-age viewer, is looking for happy love, and probably not finding it. And soap opera gives young people a chance to feel close to people without having to bear any responsibility for their problems.

(1)、What is soap opera?

A:Plays based on science fiction stories. B:Plays based on non-fiction stories. C:The daytime serial dramas on TV. D:Popular documentary films on TV. 答案: C

(2)、What can be the best title of the passage? A:College student viewers. B:Favorite TV serials. C:Soap opera fans.

D:College-age viewers. 答案: C (3)、Which is NOT the reason why the soap opera has suddenly become \"in\" among American young people ? A:Because the viewers want to be happy and to enjoy themselves.

B:Because the soap opera makes young people feel close to their people. C:Because the viewers can find themselves in the soap opera characters.

D:Because the young people have to bear the responsibilities for their troubles. 答案: D

(4)、What can we learn from the passage? _________

A:College students like soap operas more than any other social groups. B:Young people of sixties liked soap operas more than people today.

C:young viewers have turned themselves from the seriousness of sixties to enjoyment now. D:The young as a whole are trying to look for happy love but in vain. 答案: C

(5)、What message does the author want to convey to us? _________

A:The people's favorites to drama works have been changed for a long time. B:The people's favorites to drama works change along with the times. C:The people's favorites to drama works is changed by the soap opera. D:The people's favorites have changed the drama works. 答案: B

三、词汇与语法

1、- It's a good idea. But who's going to_________ the plan?- I think John and Peter will.

A:carry out B:get through C:take in D:set aside 答案: A

2、The computer system suddenly while he was searching for information on the Internet. A:broke down B:broke out C:broke up D:broke in 答案: A

3、A sudden noise of a fire-engine made him___to the door. A:hurrying B:hurried C:hurry D:to hurry 答案: C

4、Both the kids and their parents ______ English, I think. I know it from their accent. A:is B:been

C:are D:was 答案: C

5、The manager will not _________ us to use his car. A:have B:let C:agree D:allow 答案: D

四、完型填空

1、 Mr. Clarke works in a middle school. He likes reading and often ___21___ some books from the library. He keeps ___22___ to the radio every morning and reading ___23___ after supper. So he knows much and teaches well. His ___24___ worship(崇拜)him very much. Mike, Mr. Clarke's little son, is only nine. He ___25___ likes reading books. And he often asks his father some qusetions. Mr. Clarke always thinks he's too ___26___ to understand him and chooses ___27___ ones to answer. Of course the boy is not pleased with that.

One day Mike read ___28___ about the lights and was ___29___ it. When his father told him to do some housework, he went on thinking of it. He asked him ___30___ questions, and his father answered all. Then his father said proudly, \"Fathers always know more than sons!\" The boy thought for a while and said, \"I don't think so!\" (1)、 A:finds B:sells C:buys D:borrows 答案: D (2)、

A:watching

B:listening C:going D:touching 答案: B (3)、

A:newspapers B:letters C:stories D:messages 答案: A (4)、

A:teachers B:parents C:students D:classmates 答案: C (5)、 A:also B:never C:even D:only 答案: A (6)、 A:old B:young C:clever D:able 答案: B (7)、

A:more difficult B:the easiest C:easier

D:the most difficult 答案: B (8)、

A:everything B:nothing C:something D:anything 答案: C (9)、

A:worried about B:interested in C:afraid of D:angry with 答案: B (10)、 A:few B:little

C:a few D:a little 答案: C

五、英译汉

(1)、Each time history repeats itself, the price goes up. (2)、As is known to all, China is a developing country. (3)、Please ring me up tomorrow morning. 六、写作

(1)、The Digital Products

1.如今数字化产品得到广泛的使用,例如……。 2.数字化产品的使用对人们生活所带来的影响。

因篇幅问题不能全部显示,请点此查看更多更全内容

Copyright © 2019- huatuo0.cn 版权所有 湘ICP备2023017654号-2

违法及侵权请联系:TEL:199 18 7713 E-MAIL:2724546146@qq.com

本站由北京市万商天勤律师事务所王兴未律师提供法律服务