您好,欢迎来到华佗小知识。
搜索
您的当前位置:首页英语听力第七周

英语听力第七周

来源:华佗小知识


CET-6 Listening Part I (Week 7)

一.听力题(共1题,100.0分)

1.(1) [单选题]

Section A

Directions: In this section, you will hear two long conversations. At the end of each conversation, you will hear some questions. Both the conversation and the questions will be spoken only once. After you hear a question, you must choose the best answer from the four choices marked A), B), C) and D). Then mark the corresponding letter on Answer Sheet 1 with a single line through the centre.

Conversation One

Question 1

A、 to cover financial losses caused by certain unexpected events.

B、 to cover any financial losses from financial markets.

C、to make investment on the financial market.

D、to be paid by the insurance company.

答案: A

(2) [单选题]

Question 2

A、They try to collect premium from many people.

B、The number of payments of premium will exceed the number occurrence of losses.

C、Hopefully the occurrence of losses are very few.

D、They make installations of payment over time.

答案: B

(3) [单选题]

Question 3

A、On the insurance market they are in.

B、On goods that could be damaged by the catastrophic events.

C、On goods that would not be damaged by the catastrophic events.

of

D、On the money market and capital market.

答案: D

(4) [单选题]

Question 4

A、People who get paid for their financial losses.

B、The insurance company.

C、People who buy insurance policies.

D、People who invest in the insurance market.

答案: C

(5) [单选题]

Conversation Two

Question 5

A、Because it’s a key concept in modern business.

B、Because fixed capital assets are worthless.

C、Because it is popular in business world.

D、Because it determines the value of a company.

答案: A

(6) [单选题]

Question 6

A、To retain its best staff.

B、To set up good internal systems.

C、To have a flourishing research culture.

D、To have more fixed capital assets.

答案: B

(7) [单选题]

Question 7

A、When people want to sell their stake in a company.

B、When one company wants to take over another.

C、When a company wants to float on the stock exchange.

D、When financiers decide whether or not to lend money.

答案: A

(8) [单选题]

Question 8

A、They should develop new ideas and protect established ones.

B、They should protect an idea and demonstrate its market value.

C、They should protect IP assets and more tangible property.

D、They should increase the market value of an idea in the new economic climate.

答案: B

(9) [单选题]

Section B

Directions: In this section, you will hear two passages. At the end of each passage, you will hear some questions. Both the passage and the questions will be spoken only once. After you hear a question, you must choose the best answer from the four choices marked A), B), C) and D). Then mark corresponding letter on Answer Sheet 1 with a single line through the centre.

Passage One

Question 9

A、Its strong academic curriculum.

B、Its extracurricular activities.

C、Its student organizations.

D、All of the above.

答案: D

(10) [单选题]

Question 10

the

A、There is a distinguished faculty.

B、There is one of the world’s great libraries.

C、There is a rich cultural climate.

D、Yale as a research university has a shorter history.

答案: D

(11) [单选题]

Question 11

A、Its persistence in tradition.

B、Its students from many countries and places.

C、Its strength in academics.

D、Its diversity of schools and faculties.

答案: B

(12) [单选题]

Passage Two

Question 12

A、It is a tradition that first began on the East coast.

B、It has a long history like Thanksgiving Day.

C、It is the beginning of the traditional Christmas shopping season.

D、It is usually falls on the Friday between the 23rd and the 29th of November.

答案: D

(13) [单选题]

Question 13

A、It is part of Thanksgiving holiday for many people.

B、People are in a rush to shop for the coming Christmas.

C、Decorations for Christmas season launch in shops.

D、Retailers lengthen their business time and offer deals to attract shoppers.

答案: C

(14) [单选题]

Question 14

A、1966.

B、2000.

C、1924.

D、2007.

答案: A

(15) [单选题]

Question 15

A、The heavy traffic during the holiday.

B、The profits retailers get with the coming of the shopping season.

C、The busy condition for retailers.

D、The rush for shoppers.

答案: B

因篇幅问题不能全部显示,请点此查看更多更全内容

Copyright © 2019- huatuo0.cn 版权所有 湘ICP备2023017654号-2

违法及侵权请联系:TEL:199 18 7713 E-MAIL:2724546146@qq.com

本站由北京市万商天勤律师事务所王兴未律师提供法律服务